Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

Pescadors alçada abril

ACTIVITAT AJORNADA FINS NOU AVÍS

 

ATENCIÓ: Aquesta activitat té les places completes, us inscriurem en llista d'espera

 

Sortida en barca per als més mariners. Atraurem aquelles aus marines que viuen mar endins i que són difícils d'observar des de la costa.

 

Tipus d'activitat: Observació aus.

Data de l'activitat: 2020-04-25

Monitor: GEPEC-EdC

Horari: 8:45 a 13h

Material: prismàtics / camara fotos / roba d'abric /

Lloc: TarragonaContingut:

Ens trobem a les 8:45 en punt de l'escala reial del Port de Tarragona. Resseguirem la costa fins a les envistes del cap de Salou i enfilarem un parell de milles mar endins per retornar a port per la banda de la platja del Miracle.

Preus:

Socis GEPEC: 10€
Menors socis: 6€
No socis: 20€
Menors no socis: 10€

Grau de dificultat: Baix

Es apte per a cadira de rodes? No

Es apte per a persones grans? Si

Es apte per a nens petits? si (tenint en compte que són 4 hores sense poder baixar del vaixell, que cal vigilar-los i la possibilitat de que es cansin i es maregin)

Fotografia: Xavier Martínez Perona

Us prevenim de la possibilitat de marejar-vos i del fred, aneu preparats.

No porteu botes de muntanya, les soles negres fan malbé la coberta del vaixell.

Més informació: http://ausmarines.blogspot.com.es/

GEPEC-Ecologistes de Catalunya som una associació sense ànim de lucre que treballem des de fa més de 30 anys per la protecció de la natura, i destinem els donatius de les activitats a aquesta finalitat.

Heu de fer una inscripció per cada persona que vulgui participar, ja que necessitem el nom i dos cognoms de totes les assitents.

Un cop feta la inscirpció via web, i si teniu plaça, rebreu un correu electrònic amb les dades necessàries per confirmar la vostra assistència

Les inscripcions són fins al dia laborable anterior a l'activitat, a les 13:00h. Les inscripcions fora del termini no s'atendràn

ATENCIÓ: Aquesta activitat té les places completes, us inscriurem en llista d'espera

 

Apuntat!


Les seves dades seran incorporades en un fitxer i tractades a fi de gestionar de forma adient la seva sol·licitud d’inscripció a l’activitat organitzada des de la nostra Entitat i els tràmits administratius que d’aquesta es derivin, així com per a l’enviament, per a qualsevol mitjà, d’informació sobre notícies i/o activitats del G.E.P.E.C. que puguin ser del seu interès. Les dades són confidencials i d’ús exclusiu del Responsable del Fitxer, GRUP D’ESTUDI I PROTECCIÓ DELS ECOSISTEMES CATALANS – ECOL·LOGISTES DE CATALUNYA (en endavant, el G.E.P.E.C.), amb domicili a 43201 Reus (Tarragona), Av. Prat de la Riba, 18 2º. Si ho desitja, pot exercir accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament d’aquestes dades mitjançant escrit dirigit al Responsable de Seguretat a la direcció anteriorment esmentada.

En compliment del deure d’informació establert a l’art. 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que el dinamitzador i gestor de continguts de la Web és el G.E.P.E.C. El domini d’Internet www.gepec.cat es troba inscrit en el registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a l’apartat habilitat de secretaria@gepec.cat.