Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

2n mercat intercanvi de joguines

Porta les teves joguines que no utilitzes i intercanvia-les!

Tipus d'activitat: Altres

Data de l'activitat: 2019-12-14

Horari: dissabte tarda i diumenge matí

Lloc: Hort de Cruells. RoquetesContingut:

Per segon any, el GEPEC-EdC promou accions de reutilització i intercanvi de joguines per les voltes de nadal.

A la fireta de nadal de Roquetes hi haurà un stand on podreu intercanviar les vostres joguines (en bon estat!) que ja no utilitzeu per d'altres que potser us fan més goig. 

 

Podeu llegir les normes de l'intercanvi al pdf adjunt. 

L'horari serà el mateix que la fira de nadal que organitza l'Ajuntament de Roquetes:

Dissabte 14 de desembre: tarda

Diumnege 15 de desembre: matí.


PDF Informatiu: PDF Button
Apuntat!


Les seves dades seran incorporades en un fitxer i tractades a fi de gestionar de forma adient la seva sol·licitud d’inscripció a l’activitat organitzada des de la nostra Entitat i els tràmits administratius que d’aquesta es derivin, així com per a l’enviament, per a qualsevol mitjà, d’informació sobre notícies i/o activitats del G.E.P.E.C. que puguin ser del seu interès. Les dades són confidencials i d’ús exclusiu del Responsable del Fitxer, GRUP D’ESTUDI I PROTECCIÓ DELS ECOSISTEMES CATALANS – ECOL·LOGISTES DE CATALUNYA (en endavant, el G.E.P.E.C.), amb domicili a 43201 Reus (Tarragona), Av. Prat de la Riba, 18 2º. Si ho desitja, pot exercir accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament d’aquestes dades mitjançant escrit dirigit al Responsable de Seguretat a la direcció anteriorment esmentada.

En compliment del deure d’informació establert a l’art. 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que el dinamitzador i gestor de continguts de la Web és el G.E.P.E.C. El domini d’Internet www.gepec.cat es troba inscrit en el registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a l’apartat habilitat de secretaria@gepec.cat.