Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

Caminant pel cap de Salou octubre

Atenció: aquesta activitat tindrà un total de 9 inscripcions, pendents de les mesures sanitàries que es prenguin des del govern en relació al màxim de persones que poden formar un grup.

Us podeu inscriure en llista d'espera per si hi ha possibilitat d'ampliar el grup més endavant.

 

Tipus d'activitat: Sortida Educació ambiental

Data de l'activitat: 2020-10-18

Monitor: Marina Castells

Horari: 9 a 14h

Preu: Activitat gratuïta

Lloc: SalouContingut:

Sortirem a peu des de la platja de Llevant i, seguint el camí de Ronda, que ens porta per la mateixa línia de costa, anirem fins a la Pineda.

El recorregut consta de 9 km. Hi ha alguna zona amb dificultat ja que es camina sobre el roquer. Cal anar ben calçat i vigilar bé amb la canalla.

L'objectiu de la sortida és conèixer l'entorn natural d'aquest tram de la costa de Salou. Al llarg del recorregut observarem el paisatge, la vegetació, la morfologia de les roques.... caminant sempre el més aprop possible de la mar.

Sortida gratuïta amb el suport de l'Ajuntament de Salou.

Places limitades. És necessari inscriure's abans de les 13h del divendres anterior. 

Ens trobem a les 9h a l'estació de bus de Salou al passeig de Jaume I

Cal anar amb roba i calçat de muntanya. Porteu esmorzar i aigua.

La sortida acaba sobre les 14h a la platja de la Pineda. A partir d'aquí teniu l'opció de quedar-vos a dinar o tornar a peu o en bus a Salou. Quan sigui època de bany, si fa bo, potser hi hagi ocasió de banyar-vos, cal anar preparats.

La tornada a Salou en bus de línia costa uns 3 euros i passa cada 60' a l'hivern i cada 30' a l'estiu. També hi ha bus cap a Tarragona.

Grau de dificultat: Mitjà. Atenció: és important que valoreu la vostra forma física, ja que hi ha un tram d'escales bastant llarg, i algun 

Es apte per a cadira de rodes? No

Es apte per a persones grans? si, si estan acostumades a caminar per qualsevol tipus de terreny

Es apte per a nens petits? Només si estan acostumats a caminar per qualsevol tipus de terreny i tenint en compte que se'ls haurà de vigilar i en alguns indrets que poden ser perillosos per la canalla,  agafar-los de la ma.

 

GEPEC-Ecologistes de Catalunya som una associació sense ànim de lucre que treballem des de fa més de 30 anys per la protecció de la natura.

Heu de fer una inscripció per cada persona que vulgui participar, ja que necessitem el nom i dos cognoms de totes les assitents.

Un cop feta la inscirpció via web, i si teniu plaça, rebreu un correu electrònic amb les dades necessàries per confirmar la vostra assistència

Les inscripcions són fins al dia laborable anterior a l'activitat, a les 13:00h. Les inscripcions fora del termini no s'atendràn.  

 

Apuntat!


Les seves dades seran incorporades en un fitxer i tractades a fi de gestionar de forma adient la seva sol·licitud d’inscripció a l’activitat organitzada des de la nostra Entitat i els tràmits administratius que d’aquesta es derivin, així com per a l’enviament, per a qualsevol mitjà, d’informació sobre notícies i/o activitats del G.E.P.E.C. que puguin ser del seu interès. Les dades són confidencials i d’ús exclusiu del Responsable del Fitxer, GRUP D’ESTUDI I PROTECCIÓ DELS ECOSISTEMES CATALANS – ECOL·LOGISTES DE CATALUNYA (en endavant, el G.E.P.E.C.), amb domicili a 43201 Reus (Tarragona), Av. Prat de la Riba, 18 2º. Si ho desitja, pot exercir accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament d’aquestes dades mitjançant escrit dirigit al Responsable de Seguretat a la direcció anteriorment esmentada.

En compliment del deure d’informació establert a l’art. 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que el dinamitzador i gestor de continguts de la Web és el G.E.P.E.C. El domini d’Internet www.gepec.cat es troba inscrit en el registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a l’apartat habilitat de secretaria@gepec.cat.