Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

Els tres ponts de pedra

Sortida de Cultura i Natura.

AQUESTA ACTIVITAT ESTÀ COMPLETA: LES INSCRIPCIONS ESTÀN TANCADES. Durant els dies de festa i els caps de setmana, NO s'atenen les inscripcions.

Tipus d'activitat: Sortida Educació ambiental

Data de l'activitat: 2019-12-08

Horari: 09:30 a 13:30

Preu: socis gratuït; no socis 10€

Lloc: Mont-ralContingut:

 

AQUESTA ACTIVITAT ESTÀ COMPLETA: LES INSCRIPCIONS ESTÀN TANCADES. Durant els dies de festa i els caps de setmana, NO s'atenen les inscripcions.Farem un recorregut amb una gran riquesa en patrimoni natural i cultural. Podrem conèixer el poblat ibèric de Punta Coroneta i zones amb coves habitades des de la prehistòria, bells paisatges i formacions geològiques interessants com avencs i diversos ponts de pedra. També el petit poble del Bosquet, bosc de gran biodiversitat i antics camins empedrats. 

Excursió matinal circular, de dificultat baixa i apta per a infants a partir de 8 anys i persones grans acostumades a caminar.

Cal portar roba i calçat d'abric (gran part del recorregut està entorn els 900 m d'alçada) apte per anar per la muntanya i esmorzar. 

Guia: Montserrat Caballero Bassedas, GEPEC-EdC

Et pots inscriure fins el dijous 5 de desembre, 13:00.

AQUESTA ACTIVITAT ESTÀ COMPLETA: LES INSCRIPCIONS ESTÀN TANCADES. Durant els dies de festa i els caps de setmana, NO s'atenen les inscripcions.

Apuntat!


Les seves dades seran incorporades en un fitxer i tractades a fi de gestionar de forma adient la seva sol·licitud d’inscripció a l’activitat organitzada des de la nostra Entitat i els tràmits administratius que d’aquesta es derivin, així com per a l’enviament, per a qualsevol mitjà, d’informació sobre notícies i/o activitats del G.E.P.E.C. que puguin ser del seu interès. Les dades són confidencials i d’ús exclusiu del Responsable del Fitxer, GRUP D’ESTUDI I PROTECCIÓ DELS ECOSISTEMES CATALANS – ECOL·LOGISTES DE CATALUNYA (en endavant, el G.E.P.E.C.), amb domicili a 43201 Reus (Tarragona), Av. Prat de la Riba, 18 2º. Si ho desitja, pot exercir accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament d’aquestes dades mitjançant escrit dirigit al Responsable de Seguretat a la direcció anteriorment esmentada.

En compliment del deure d’informació establert a l’art. 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que el dinamitzador i gestor de continguts de la Web és el G.E.P.E.C. El domini d’Internet www.gepec.cat es troba inscrit en el registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a l’apartat habilitat de secretaria@gepec.cat.