Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

Escola de Naturalistes del GEPEC a Reus

Extraescolar de natura a Reus

Tipus d'activitat: Altres

Data de l'activitat: 2019-11-13

Monitor: Escola de Naturalistes

Horari: 17:30 a 19:00

Preu: GratuïtContingut:

Si tens infants de 5 a 11 anys que els agrada la natura, que volen descobrir els secrets que amaga i volen fer-ho a Reus, aquesta és la seva extraescolar!

Activitat de l'Escola de Naturalistes del GEPEC. Els dimecres de 17:30 a  19:00 ens trobarem a l'Institut d'Horticultura i Jardineria de Reus per gaudir la natura en equip.

Lloc: Av Bellisens 41. REUS

Com arribar: http://www.hortojardi.com/com-arribar/

Més informació: 977331142 || escoladenaturalistes@gmail.com

Apuntat!


Les seves dades seran incorporades en un fitxer i tractades a fi de gestionar de forma adient la seva sol·licitud d’inscripció a l’activitat organitzada des de la nostra Entitat i els tràmits administratius que d’aquesta es derivin, així com per a l’enviament, per a qualsevol mitjà, d’informació sobre notícies i/o activitats del G.E.P.E.C. que puguin ser del seu interès. Les dades són confidencials i d’ús exclusiu del Responsable del Fitxer, GRUP D’ESTUDI I PROTECCIÓ DELS ECOSISTEMES CATALANS – ECOL·LOGISTES DE CATALUNYA (en endavant, el G.E.P.E.C.), amb domicili a 43201 Reus (Tarragona), Av. Prat de la Riba, 18 2º. Si ho desitja, pot exercir accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament d’aquestes dades mitjançant escrit dirigit al Responsable de Seguretat a la direcció anteriorment esmentada.

En compliment del deure d’informació establert a l’art. 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que el dinamitzador i gestor de continguts de la Web és el G.E.P.E.C. El domini d’Internet www.gepec.cat es troba inscrit en el registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a l’apartat habilitat de secretaria@gepec.cat.