Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

La vil·la romana de la Pineda i el seu paisatge.

Sortida de Cultura i Natura a càrrec de Marta Prevosti Monclús, arqueòloga de l'ICAC.

Tipus d'activitat: Sortida Educació ambiental

Data de l'activitat: 2019-11-17

Monitor: Marta Prevosti Monclús, arqueòloga

Horari: 10:00 a 13:00

Preu: Socis/es: 3€ || no socis/es: 10€

Lloc: Vila-SecaContingut:

La vil·la romana de la Pineda s'ha anomenat també erròniament Cal·lípolis, pel nom de la ciutat que cita Aviè a l'Ora Marítima. Era el centre de l'explotació dels recursos de la terra i els de la mar, dins de l'encaix amb el seu entorn natural, de la plana d'aiguamolls. Amb tot, també va ser un espai d'esbarjo per als seus rics propietaris.

Apuntat!


Les seves dades seran incorporades en un fitxer i tractades a fi de gestionar de forma adient la seva sol·licitud d’inscripció a l’activitat organitzada des de la nostra Entitat i els tràmits administratius que d’aquesta es derivin, així com per a l’enviament, per a qualsevol mitjà, d’informació sobre notícies i/o activitats del G.E.P.E.C. que puguin ser del seu interès. Les dades són confidencials i d’ús exclusiu del Responsable del Fitxer, GRUP D’ESTUDI I PROTECCIÓ DELS ECOSISTEMES CATALANS – ECOL·LOGISTES DE CATALUNYA (en endavant, el G.E.P.E.C.), amb domicili a 43201 Reus (Tarragona), Av. Prat de la Riba, 18 2º. Si ho desitja, pot exercir accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament d’aquestes dades mitjançant escrit dirigit al Responsable de Seguretat a la direcció anteriorment esmentada.

En compliment del deure d’informació establert a l’art. 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que el dinamitzador i gestor de continguts de la Web és el G.E.P.E.C. El domini d’Internet www.gepec.cat es troba inscrit en el registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a l’apartat habilitat de secretaria@gepec.cat.