Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

Viu la Natura amb el GEPEC!

Vine i gaudeix la natura, tot jugant!

Tipus d'activitat: Taller

Data de l'activitat: 2020-01-31

Monitor: EdN GEPEC

Horari: 17:30 a 19:00

Lloc: ReusContingut:

Hem preparat una activitat amb la que descobriràs la natura que ens envolta. Inscriu-te!

L'activitat pretén descobrir als infans com de propera és la natura, i volem explicar què fem a l'Escola de Naturalistes del GEPEC i les activitats que oferim, en format extraescolar i esplai de natura.

Per a infants de 5 a 11 anys. Els infants han d'anar acompanyats d'un adult responsable.

Activitat gratuïta, amb inscripció a escoladenaturalistes@gmail.com
Lloc: Biblioteca Municipal Xavier Amorós, Reus

Si vols saber què fem a l'Escola de Naturalistes del GEPEC, amb seu a Cambrils, Roquetes, Altafulla, Tortosa i Reus, pots visitar el nostre blog: https://escoladenaturalistes.blogspot.com/ Les inscripcions de l'extraescolar estan obertes!

 

Apuntat!


Les seves dades seran incorporades en un fitxer i tractades a fi de gestionar de forma adient la seva sol·licitud d’inscripció a l’activitat organitzada des de la nostra Entitat i els tràmits administratius que d’aquesta es derivin, així com per a l’enviament, per a qualsevol mitjà, d’informació sobre notícies i/o activitats del G.E.P.E.C. que puguin ser del seu interès. Les dades són confidencials i d’ús exclusiu del Responsable del Fitxer, GRUP D’ESTUDI I PROTECCIÓ DELS ECOSISTEMES CATALANS – ECOL·LOGISTES DE CATALUNYA (en endavant, el G.E.P.E.C.), amb domicili a 43201 Reus (Tarragona), Av. Prat de la Riba, 18 2º. Si ho desitja, pot exercir accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament d’aquestes dades mitjançant escrit dirigit al Responsable de Seguretat a la direcció anteriorment esmentada.

En compliment del deure d’informació establert a l’art. 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que el dinamitzador i gestor de continguts de la Web és el G.E.P.E.C. El domini d’Internet www.gepec.cat es troba inscrit en el registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a l’apartat habilitat de secretaria@gepec.cat.