Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

Taller de dibuix naturalista

Petita introducció tècnica i sessió pràctica del dibuix de quadern de camp.

Tipus d'activitat: Taller

Data de l'activitat: 2019-11-17

Monitor: Toni Térmens

Horari: 10:00 a 14:00

Preu: gratuït

Lloc: Cova Avellanes. RoquetesContingut:

Aprofitant l'entorn de Cova Avellanes, parlarem del dibuix naturalista, d'alguns apunts històrics i dels antecedents a les Terres de l'Ebre, donarem algunes pautes bàsiques sobre tècnica i intentarem captar allò que cridi la nostra atenció amb algun apunt del quadern de camp.

Tot amb exemples a través de dibuixos originals i llibres variats de consulta.

Professor Toni Térmens, il·lustrador de l'estudi Mà de llapis de Roquetes.

Material que heu de portar: és una introducció al dibuix de camp per tant qualsevol material de dibuix ens servirà. No cal que sigui especialitzat, podeu dur llapis de colors, aquarelles, llibretes, etc...

Lloc: aula de Natura de Cova Avellanes, el Parc Natural dels Ports. Aparcament: https://goo.gl/maps/3iV4iAbJGkoNx4pe8

 

Apuntat!


Les seves dades seran incorporades en un fitxer i tractades a fi de gestionar de forma adient la seva sol·licitud d’inscripció a l’activitat organitzada des de la nostra Entitat i els tràmits administratius que d’aquesta es derivin, així com per a l’enviament, per a qualsevol mitjà, d’informació sobre notícies i/o activitats del G.E.P.E.C. que puguin ser del seu interès. Les dades són confidencials i d’ús exclusiu del Responsable del Fitxer, GRUP D’ESTUDI I PROTECCIÓ DELS ECOSISTEMES CATALANS – ECOL·LOGISTES DE CATALUNYA (en endavant, el G.E.P.E.C.), amb domicili a 43201 Reus (Tarragona), Av. Prat de la Riba, 18 2º. Si ho desitja, pot exercir accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament d’aquestes dades mitjançant escrit dirigit al Responsable de Seguretat a la direcció anteriorment esmentada.

En compliment del deure d’informació establert a l’art. 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que el dinamitzador i gestor de continguts de la Web és el G.E.P.E.C. El domini d’Internet www.gepec.cat es troba inscrit en el registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a l’apartat habilitat de secretaria@gepec.cat.