Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

Vinyes i paisatge al Priorat

Sortida circular pel cor del Priorat amb Ester Borràs

Tipus d'activitat: Sortida Educació ambiental

Data de l'activitat: 2019-10-27

Monitor: Ester Borràs Giol

Horari: 09:15 a 17:00

Preu: socis gratuït; no socis 10€

Material: Esmorzar, aigua i dinar

Lloc: PoboledaContingut:

Sortirem de Poboleda per arribar a la Morera de Montsant seguint el camí de la Drecera. La baixada la farem passant pel Mas de Sant Blai (antic monestir de Bon Repòs) i el riu Siurana.

Desnivell aproximat 460 m
Distància aproximada 15 km

Llocs de trobada:

Reus: 8:30h estació de trens

Poboleda: 9:15h davant el restaurant El Cau, és a l'entrada del poble venint per la banda de Cornudella.

 

Grau de dificultat: Moderat

Es apte per a cadira de rodes? No

Es apte per a persones grans? Si, si estan acostumades a caminar

Es apte per a infants petits? No

Un cop us inscriviu, rebreu un correu electrònic amb més informació sobre la sortida i demanant-vos algunes dades per formalitzar la inscripció. Places limitades segons ordre d'inscripció. 

Data límit d'inscripció: 25 d'octubre, 12:30

Apuntat!


Les seves dades seran incorporades en un fitxer i tractades a fi de gestionar de forma adient la seva sol·licitud d’inscripció a l’activitat organitzada des de la nostra Entitat i els tràmits administratius que d’aquesta es derivin, així com per a l’enviament, per a qualsevol mitjà, d’informació sobre notícies i/o activitats del G.E.P.E.C. que puguin ser del seu interès. Les dades són confidencials i d’ús exclusiu del Responsable del Fitxer, GRUP D’ESTUDI I PROTECCIÓ DELS ECOSISTEMES CATALANS – ECOL·LOGISTES DE CATALUNYA (en endavant, el G.E.P.E.C.), amb domicili a 43201 Reus (Tarragona), Av. Prat de la Riba, 18 2º. Si ho desitja, pot exercir accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament d’aquestes dades mitjançant escrit dirigit al Responsable de Seguretat a la direcció anteriorment esmentada.

En compliment del deure d’informació establert a l’art. 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que el dinamitzador i gestor de continguts de la Web és el G.E.P.E.C. El domini d’Internet www.gepec.cat es troba inscrit en el registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a l’apartat habilitat de secretaria@gepec.cat.