Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

El roure d'ancosa

Taller de connexió amb la natura

Tipus d'activitat: Taller

Data de l'activitat: 2019-09-29

Horari: 10:00 a 18:00Contingut:

Sortirem a conèixer una llegenda viva com és el monumental i centenari Roure d'Ancosa, un arbre emblemàtic vora al cual aprendrem les tradicions i pràctiques associades als arbres llegat de la saviesa dels nostres pobles.

Punt de trobada: 10:00h, a l'entrada del poble de Torrebusqueta, a 1Km de LA LLACUNA,
Què heu de portar: calçat adequat i roba adequada (potser farà fresca), esmorzar, dinar i aigua.

Preu:

Socis/es del GEPEC-EdC: 25 || No socis/es: 30 EUROS

Apte per tots els públics.

A càrrec de Xavi Callejo de Consciencia Arbórea || www.conscienciarborea.com

 
Atenció! Activitat amb places limitades i inscripció necessària. Un cop inscrits, rebreu un correu amb la confirmació de la vostra plaça. Si no rebeu el correu és que no hi ha places disponibles.

Data límit inscripció: 27 setembre, 12:30h

 

Apuntat!


Les seves dades seran incorporades en un fitxer i tractades a fi de gestionar de forma adient la seva sol·licitud d’inscripció a l’activitat organitzada des de la nostra Entitat i els tràmits administratius que d’aquesta es derivin, així com per a l’enviament, per a qualsevol mitjà, d’informació sobre notícies i/o activitats del G.E.P.E.C. que puguin ser del seu interès. Les dades són confidencials i d’ús exclusiu del Responsable del Fitxer, GRUP D’ESTUDI I PROTECCIÓ DELS ECOSISTEMES CATALANS – ECOL·LOGISTES DE CATALUNYA (en endavant, el G.E.P.E.C.), amb domicili a 43201 Reus (Tarragona), Av. Prat de la Riba, 18 2º. Si ho desitja, pot exercir accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament d’aquestes dades mitjançant escrit dirigit al Responsable de Seguretat a la direcció anteriorment esmentada.

En compliment del deure d’informació establert a l’art. 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que el dinamitzador i gestor de continguts de la Web és el G.E.P.E.C. El domini d’Internet www.gepec.cat es troba inscrit en el registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a l’apartat habilitat de secretaria@gepec.cat.