Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

Cel nocturn

ATENCIÓ, AQUESTA ACTIVITAT S'HA ANUL·LAT A CAUSA DE LA METEREOLOGIA

Reivindiquem un cel fosc per conèixer millor el nostre Univers.

Tipus d'activitat: Altres

Data de l'activitat: 2019-09-21

Monitor: Jaume Oliver, Astrorroja

Horari: 19:45 a 22:30

Lloc: Mont-ralContingut:

Activitat conduida pel Jaume Oliver, president de l'Associació Astrotorroja.

Lloc de trobada: 19:30 davant l'Ajuntament de Mont-ral

Preu: 3 euros soci/es Gepec i Astrotorroja || 10 euros no soci/es
Opcional: sopar a Mont-ral, preu 10 euros inclòs iva.

Gaudirem d'un video amb explicació dels avanços en el coneixement de l'univers i, a continuació, observarem el firmament amb telescopis.

Què heu de portar: roba d'abric (l'activitat és a l'exterior de nit) i frontal. 

ATENCIÓ: Places limitades, activitat amb inscripció necessària. Un cop us inscriviu a través del nostre web, rebreu un correu de confirmació. Si no rebeu el correu, no teniu plaça.

Data límit inscripció: divendres 20 de setembre, 12:30h

 

Apuntat!


Les seves dades seran incorporades en un fitxer i tractades a fi de gestionar de forma adient la seva sol·licitud d’inscripció a l’activitat organitzada des de la nostra Entitat i els tràmits administratius que d’aquesta es derivin, així com per a l’enviament, per a qualsevol mitjà, d’informació sobre notícies i/o activitats del G.E.P.E.C. que puguin ser del seu interès. Les dades són confidencials i d’ús exclusiu del Responsable del Fitxer, GRUP D’ESTUDI I PROTECCIÓ DELS ECOSISTEMES CATALANS – ECOL·LOGISTES DE CATALUNYA (en endavant, el G.E.P.E.C.), amb domicili a 43201 Reus (Tarragona), Av. Prat de la Riba, 18 2º. Si ho desitja, pot exercir accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament d’aquestes dades mitjançant escrit dirigit al Responsable de Seguretat a la direcció anteriorment esmentada.

En compliment del deure d’informació establert a l’art. 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que el dinamitzador i gestor de continguts de la Web és el G.E.P.E.C. El domini d’Internet www.gepec.cat es troba inscrit en el registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a l’apartat habilitat de secretaria@gepec.cat.