Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

Geologia ambiental

Caminada geològica per la serra de Tivissa

Tipus d'activitat: Sortida Educació ambiental

Data de l'activitat: 2020-02-23

Horari: 09:00 a 13:00

Material: Esmorzar, aigua

Lloc: TivissaContingut:

Ruta divulgativa de nivell mitjà amb recorregut enmig de muntanyes on s’explicaran i visualitzaran processos geològics externs i es farà una aproximació a la Geología Ambiental i la interacció entre l’activitat humanada i l’entorn geològic.

A càrrec de Joaquim Roset Piñol, enginyer geòleg consultor i professor associat a la URV. Divulgador de la geologia i altres temàtiques així com guiatges per la muntanya.

Km.: 8 km
Durada aproximada: 3.5 hores

Donatiu mínim:
SOCI/ES: 5€ || NO SOCI/ES: 10€

Què heu de portar: Roba i calçat adequat a caminar per la muntanya, aigua, esmorzar. No hi ha previst dinar durant la ruta, podeu portar dinar de pícnic en finalitzar la sortida.

Heu de fer una inscripció per cada persona que vulgui participar, ja que necessitem el nom i dos cognoms de totes les assitents.

Un cop feta la inscirpció via web, i si teniu plaça, rebreu un correu electrònic amb les dades necessàries per la sortida o activitat.

En el cas que hi hagi import necessari, no es guardarà cap plaça que no s'hagi pagat.

Les inscripcions són fins al dia laborable anterior a l'activitat, a les 13:00h. Les inscripcions fora del termini no s'atendràn.  

Apuntat!


Les seves dades seran incorporades en un fitxer i tractades a fi de gestionar de forma adient la seva sol·licitud d’inscripció a l’activitat organitzada des de la nostra Entitat i els tràmits administratius que d’aquesta es derivin, així com per a l’enviament, per a qualsevol mitjà, d’informació sobre notícies i/o activitats del G.E.P.E.C. que puguin ser del seu interès. Les dades són confidencials i d’ús exclusiu del Responsable del Fitxer, GRUP D’ESTUDI I PROTECCIÓ DELS ECOSISTEMES CATALANS – ECOL·LOGISTES DE CATALUNYA (en endavant, el G.E.P.E.C.), amb domicili a 43201 Reus (Tarragona), Av. Prat de la Riba, 18 2º. Si ho desitja, pot exercir accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament d’aquestes dades mitjançant escrit dirigit al Responsable de Seguretat a la direcció anteriorment esmentada.

En compliment del deure d’informació establert a l’art. 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que el dinamitzador i gestor de continguts de la Web és el G.E.P.E.C. El domini d’Internet www.gepec.cat es troba inscrit en el registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a l’apartat habilitat de secretaria@gepec.cat.