Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

Muntanyes encantades

Sotida geològica

ATENCIÓ!  aquesta sortida està COMPLETA

Tipus d'activitat: Sortida Educació ambiental

Data de l'activitat: 2019-09-15

Horari: 09:30 a 15:00

Material: Esmorzar, aigua

Lloc: TivissaContingut:

Sortida de nivell mitjà per descobrir les muntanyes de Tivissa, la seva geologia, les pintures rupestres i les coves i llegendes de la zona. Ruta d'uns 12.3 km, dificultat mitjana amb pista forestal, barranc i senders.

A càrrec de Joaquim Roset Piñol, enginyer geòleg consultor i professor associat a la URV. Divulgador de la geologia i altres temàtiques així com guiatges per la muntanya.

Preu:
SOCI/ES: 5€ || NO SOCI/ES: 10€

Punt de trobada: 09:30 Tivissa, davant la parada de bus (zona camp de futbol)

Què heu de portar: Roba i calçat adequat a caminar per la muntanya, aigua, esmorzar. No hi ha previst dinar durant la ruta, podeu portar dinar de pícnic en finalitzar la sortida.

Atenció! Activitat amb places limitades i inscripció necessària. Un cop inscrits, rebreu un correu amb la confirmació de la vostra plaça. Si no rebeu el correu és que no hi ha places disponibles.

Data límit inscripció: SORTIDA COMPLETA, inscripció TANCADA

Apuntat!


Les seves dades seran incorporades en un fitxer i tractades a fi de gestionar de forma adient la seva sol·licitud d’inscripció a l’activitat organitzada des de la nostra Entitat i els tràmits administratius que d’aquesta es derivin, així com per a l’enviament, per a qualsevol mitjà, d’informació sobre notícies i/o activitats del G.E.P.E.C. que puguin ser del seu interès. Les dades són confidencials i d’ús exclusiu del Responsable del Fitxer, GRUP D’ESTUDI I PROTECCIÓ DELS ECOSISTEMES CATALANS – ECOL·LOGISTES DE CATALUNYA (en endavant, el G.E.P.E.C.), amb domicili a 43201 Reus (Tarragona), Av. Prat de la Riba, 18 2º. Si ho desitja, pot exercir accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament d’aquestes dades mitjançant escrit dirigit al Responsable de Seguretat a la direcció anteriorment esmentada.

En compliment del deure d’informació establert a l’art. 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que el dinamitzador i gestor de continguts de la Web és el G.E.P.E.C. El domini d’Internet www.gepec.cat es troba inscrit en el registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a l’apartat habilitat de secretaria@gepec.cat.