Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

Lluna Plena 2

Caminada nocturna

 

 

Tipus d'activitat: Sortida Educació ambiental

Data de l'activitat: 2019-10-11

Monitor: Montserrat Caballero Bassedas

Horari: 18:30 a 22:00

Lloc: Mont-ralContingut:
Activitat de Natura i Cultura.
Rutes ancestrals, camins rurals, boscos, pobles i arquitectura popular en un recorregut fàcil, d’uns 8 quilòmetres, per la vall de Mont-ral, a les Muntanyes de Prades, sota la lluna plena de setembre.

Itinerari circular, sortirem i arribarem al mateix punt de Mont-Ral (davant de l'Ajuntament)  

 
Punts de trobada. 17:30 a l'estació de tren de Reus i a les 18:30 davant de l'Ajuntament de Mont-ral (les hores estan per confirmar)
Què heu de portar: calçat adequat i roba adequada (potser farà fresca), frontal i aigua.
 
Hi ha la possibilitat de sopar a Mont-ral en acabar la sortida, a un preu de 10€ (4 tapes i beguda), els que hi estigueu interessats ens ho heu de comunicar. Data límit inscripció sortida i sopar: 9 octubre
 
Activitat de senderisme amb breus explicacions sobre l'entorn i la pròpia activitat.

Preu:

Socis/es del GEPEC-EdC: Gratuït / / Altres: 10 EUROS
Places limitades gratuïtes per a aturats, jubilats i col·lectius específics (consulta'ns disponibilitat)
 
Atenció! Activitat amb places limitades i inscripció necessària. Un cop inscrits, rebreu un correu amb la confirmació de la vostra plaça. Si no rebeu el correu és que no hi ha places disponibles.
 
 
 
Apuntat!


Les seves dades seran incorporades en un fitxer i tractades a fi de gestionar de forma adient la seva sol·licitud d’inscripció a l’activitat organitzada des de la nostra Entitat i els tràmits administratius que d’aquesta es derivin, així com per a l’enviament, per a qualsevol mitjà, d’informació sobre notícies i/o activitats del G.E.P.E.C. que puguin ser del seu interès. Les dades són confidencials i d’ús exclusiu del Responsable del Fitxer, GRUP D’ESTUDI I PROTECCIÓ DELS ECOSISTEMES CATALANS – ECOL·LOGISTES DE CATALUNYA (en endavant, el G.E.P.E.C.), amb domicili a 43201 Reus (Tarragona), Av. Prat de la Riba, 18 2º. Si ho desitja, pot exercir accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament d’aquestes dades mitjançant escrit dirigit al Responsable de Seguretat a la direcció anteriorment esmentada.

En compliment del deure d’informació establert a l’art. 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que el dinamitzador i gestor de continguts de la Web és el G.E.P.E.C. El domini d’Internet www.gepec.cat es troba inscrit en el registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a l’apartat habilitat de secretaria@gepec.cat.