Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

Pescadors alçada octubre

 

ATENCIÓ!!!    AQUESTA ACTIVITAT HA QUEDAT CANCEL·LADA

Sortida en barca per als més mariners. Atraurem aquelles aus marines que viuen mar endins i que són difícils d'observar des de la costa.

Tipus d'activitat: Observació aus.

Data de l'activitat: 2019-10-20

Monitor: Matxalen Pauly i Albert Cama

Horari: 9 a 13h

Material: prismàtics / camara fotos / roba d'abric /

Lloc: TarragonaContingut:

Sortirem a les 9 en punt de l'escala reial del Port de Tarragona. Resseguirem la costa fins a les envistes del cap de Salou i enfilarem un parell de milles mar endins per retornar a port per la banda de la platja del Miracle.

Preus:

Socis GEPEC: 10€
Menors socis: 6€
No socis: 20€
Menors no socis: 10€

Grau de dificultat: Baix

Es apte per a cadira de rodes? No

Es apte per a persones grans? Si

Es apte per a nens petits? si (tenint en compte que són 4 hores sense poder baixar del vaixell, que cal vigilar-los i la possibilitat de que es cansin i es maregin)

Fotografia: Xavier Martínez Perona

Us prevenim de la possibilitat de marejar-vos i del fred, aneu preparats.

No porteu botes de muntanya, les soles negres fan malbé la coberta del vaixell.

Més informació: http://ausmarines.blogspot.com.es/

ATENCIÓ: Un cop us inscriviu al web, rebreu un correu informant-vos si hi ha places, i com heu de fer per realitzar el pagament per confirmar la inscripció.

Apuntat!


Les seves dades seran incorporades en un fitxer i tractades a fi de gestionar de forma adient la seva sol·licitud d’inscripció a l’activitat organitzada des de la nostra Entitat i els tràmits administratius que d’aquesta es derivin, així com per a l’enviament, per a qualsevol mitjà, d’informació sobre notícies i/o activitats del G.E.P.E.C. que puguin ser del seu interès. Les dades són confidencials i d’ús exclusiu del Responsable del Fitxer, GRUP D’ESTUDI I PROTECCIÓ DELS ECOSISTEMES CATALANS – ECOL·LOGISTES DE CATALUNYA (en endavant, el G.E.P.E.C.), amb domicili a 43201 Reus (Tarragona), Av. Prat de la Riba, 18 2º. Si ho desitja, pot exercir accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament d’aquestes dades mitjançant escrit dirigit al Responsable de Seguretat a la direcció anteriorment esmentada.

En compliment del deure d’informació establert a l’art. 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que el dinamitzador i gestor de continguts de la Web és el G.E.P.E.C. El domini d’Internet www.gepec.cat es troba inscrit en el registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a l’apartat habilitat de secretaria@gepec.cat.