Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

Ruta teatralitzada: Baix a Mar i Muntanyans d'època

El senyor Bofill viu com a emprenyat i la gent del barri no el pot ni veure. Cada cop que volen anar als Muntanyans, fins i tot els fa passar per dalt la via del tren! Som als anys 30...

Vine a conèixer la història de Torredembarra i els canvis en l'entorn natural de la costa.

AQUESTA ACTIVITAT ESTÀ COMPLETA. 

Tipus d'activitat: Sortida Educació ambiental

Data de l'activitat: 2019-08-15

Horari: 19:00h

Preu: GRATUÏT

Lloc: TORREDEMBARRAContingut:

Recorregut: 1km   (aproximadament la meitat transcórre per l'arena de la platja, porteu calçat adequat)

Hora Inici: 19:00h

Hora finalització: 20:30 aproximadament

Punt d'inici: (ATENCIÓ, MODIFICAT!) Cal Bofill (Xalet antic al final de la platja de Torredembarra, direcció Barcelona, just abans del Club Marítim i els Muntanyans).

Dates de l'activitat: 15, 16, 17 i 18 d'agost

Cal inscripció prèvia, places limitades.

Amb la col·laboració de l'Ajuntament de Torredembarra.

Apuntat!


Les seves dades seran incorporades en un fitxer i tractades a fi de gestionar de forma adient la seva sol·licitud d’inscripció a l’activitat organitzada des de la nostra Entitat i els tràmits administratius que d’aquesta es derivin, així com per a l’enviament, per a qualsevol mitjà, d’informació sobre notícies i/o activitats del G.E.P.E.C. que puguin ser del seu interès. Les dades són confidencials i d’ús exclusiu del Responsable del Fitxer, GRUP D’ESTUDI I PROTECCIÓ DELS ECOSISTEMES CATALANS – ECOL·LOGISTES DE CATALUNYA (en endavant, el G.E.P.E.C.), amb domicili a 43201 Reus (Tarragona), Av. Prat de la Riba, 18 2º. Si ho desitja, pot exercir accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament d’aquestes dades mitjançant escrit dirigit al Responsable de Seguretat a la direcció anteriorment esmentada.

En compliment del deure d’informació establert a l’art. 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que el dinamitzador i gestor de continguts de la Web és el G.E.P.E.C. El domini d’Internet www.gepec.cat es troba inscrit en el registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a l’apartat habilitat de secretaria@gepec.cat.