Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

Gimcana Infantil-Juvenil Sender Blau: Baixa Mar i Muntanyans

Joc de pistes a trobar i seguir pel barri i pels Muntanyans en un temps limitat. Hi haurà premis per als participants de 6 a 16 anys que finalitzin les prove

 

Tipus d'activitat: Sortida Educació ambiental

Data de l'activitat: 2019-08-14

Horari: 19:00 a 20:30

Preu: GRATUÏT

Lloc: TORREDEMBARRAContingut:

Punt d'inici (ATENCIÓ, MODIFICAT!) Cal Bofill (Xalet antic al final de la platja de Torredembarra, direcció Barcelona, just abans del Club Marítim i els Muntanyans).

L'activitat finalitza a les 20,30h aproximadament, porteu calçat còmode per poder-vos moure per l'arena de la platja.  

ACTIVITAT GRATUITA AMB INSCRIPCIÓ

Amb el suport de l'Ajuntament de Torredembarra

Apuntat!


Les seves dades seran incorporades en un fitxer i tractades a fi de gestionar de forma adient la seva sol·licitud d’inscripció a l’activitat organitzada des de la nostra Entitat i els tràmits administratius que d’aquesta es derivin, així com per a l’enviament, per a qualsevol mitjà, d’informació sobre notícies i/o activitats del G.E.P.E.C. que puguin ser del seu interès. Les dades són confidencials i d’ús exclusiu del Responsable del Fitxer, GRUP D’ESTUDI I PROTECCIÓ DELS ECOSISTEMES CATALANS – ECOL·LOGISTES DE CATALUNYA (en endavant, el G.E.P.E.C.), amb domicili a 43201 Reus (Tarragona), Av. Prat de la Riba, 18 2º. Si ho desitja, pot exercir accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament d’aquestes dades mitjançant escrit dirigit al Responsable de Seguretat a la direcció anteriorment esmentada.

En compliment del deure d’informació establert a l’art. 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que el dinamitzador i gestor de continguts de la Web és el G.E.P.E.C. El domini d’Internet www.gepec.cat es troba inscrit en el registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a l’apartat habilitat de secretaria@gepec.cat.