Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

Observem la migració a Montargull, la Segarra

Sortida ornitològica a Montargull (parc eòlic) 

Observarem les migracions de rapinyaires: aligots vespers, àguiles marcenques, aligots comuns,  arpelles... i altres aus com les cigonyes….

 

Tipus d'activitat: Observació aus.

Data de l'activitat: 2019-08-17

Horari: 9 a 13h

Preu: activitat oberta gratuïta

Lloc: Montargull, prop Santa Coloma de QueraltContingut:

Dates: 17,18, 24, 25 i 31 d'agost  /  1, 7, 8, 14 i 15 de setembre

Activitat oberta i gratuïta

NO CAL INSCRIPCIÓ

podeu portar si en teniu: prismàtics, telescopis, guies...

tel de contacte 617078921

Associació Ornitològica Baixa Segarra

Apuntat!


Les seves dades seran incorporades en un fitxer i tractades a fi de gestionar de forma adient la seva sol·licitud d’inscripció a l’activitat organitzada des de la nostra Entitat i els tràmits administratius que d’aquesta es derivin, així com per a l’enviament, per a qualsevol mitjà, d’informació sobre notícies i/o activitats del G.E.P.E.C. que puguin ser del seu interès. Les dades són confidencials i d’ús exclusiu del Responsable del Fitxer, GRUP D’ESTUDI I PROTECCIÓ DELS ECOSISTEMES CATALANS – ECOL·LOGISTES DE CATALUNYA (en endavant, el G.E.P.E.C.), amb domicili a 43201 Reus (Tarragona), Av. Prat de la Riba, 18 2º. Si ho desitja, pot exercir accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament d’aquestes dades mitjançant escrit dirigit al Responsable de Seguretat a la direcció anteriorment esmentada.

En compliment del deure d’informació establert a l’art. 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que el dinamitzador i gestor de continguts de la Web és el G.E.P.E.C. El domini d’Internet www.gepec.cat es troba inscrit en el registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a l’apartat habilitat de secretaria@gepec.cat.