Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

Lluna Plena

Caminada nocturna

ATENCIÓ! ACTIVITAT COMPLETA I AMB LLISTA D'ESPERA

Tipus d'activitat: Sortida Educació ambiental

Data de l'activitat: 2019-08-14

Monitor: Montserrat Caballero Bassedas

Horari: 20:30 a 23:00

Lloc: Mont-ralContingut:
Activitat de Natura i Cultura.
Rutes ancestrals, camins rurals, boscos, pobles i arquitectura popular en un recorregut fàcil, d’uns 8 quilòmetres, per la vall de Mont-ral, a les Muntanyes de Prades, sota la lluna plena d’agost.

Itinerari circular, sortirem i arribarem al mateix punt de Mont-Ral (davant de l'Ajuntament)  

 
Punts de trobada. 19:30 a l'estació de tren de Reus i a les 20:20 davant de l'Ajuntament de Mont-ral
Què heu de portar: calçat adequat i roba adequada (potser farà fresca), frontal i aigua.
 
Hi ha la possibilitat de sopar a Mont-ral, els que hi estigueu interessats ens ho heu de comunicar. Data límit inscripció sortida i sopar: 9 d'agost.
 
Activitat de senderisme amb breus explicacions sobre l'entorn i la pròpia activitat.

 

Preu:

Socis/es del GEPEC-EdC: Gratuït / Altres: 10 EUROS
Places limitades gratuïtes per a aturats, jubilats i col·lectius específics (consulta'ns disponibilitat)
 
Atenció! Activitat amb places limitades i inscripció necessària. Un cop inscrits, rebreu un correu amb la confirmació de la vostra plaça. Si no rebeu el correu és que no hi ha places disponibles.
 
DATA LÍMIT INSCRIPCIÓ: 9 d'agost
 
 

PDF Informatiu: PDF Button
Apuntat!


Les seves dades seran incorporades en un fitxer i tractades a fi de gestionar de forma adient la seva sol·licitud d’inscripció a l’activitat organitzada des de la nostra Entitat i els tràmits administratius que d’aquesta es derivin, així com per a l’enviament, per a qualsevol mitjà, d’informació sobre notícies i/o activitats del G.E.P.E.C. que puguin ser del seu interès. Les dades són confidencials i d’ús exclusiu del Responsable del Fitxer, GRUP D’ESTUDI I PROTECCIÓ DELS ECOSISTEMES CATALANS – ECOL·LOGISTES DE CATALUNYA (en endavant, el G.E.P.E.C.), amb domicili a 43201 Reus (Tarragona), Av. Prat de la Riba, 18 2º. Si ho desitja, pot exercir accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament d’aquestes dades mitjançant escrit dirigit al Responsable de Seguretat a la direcció anteriorment esmentada.

En compliment del deure d’informació establert a l’art. 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que el dinamitzador i gestor de continguts de la Web és el G.E.P.E.C. El domini d’Internet www.gepec.cat es troba inscrit en el registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a l’apartat habilitat de secretaria@gepec.cat.