Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

Land Art a Arbolí

En Sergi Quiñonero, artista visual, ens proposa un taller per aprofundir en la nostra estima cap a la natura i desenvolupar una obra artística en relació a ella.

Tipus d'activitat: Sortida Educació ambiental

Data de l'activitat: 2019-07-27

Monitor: Sergi Quiñonero, artista visual

Horari: 18:30 a 21:00

Lloc: ArbolíContingut:

Vine a descobrir l'art que amaga la natura. Equipats amb dispositius per prendre fotografíes (càmeres, mòbils…) i la nostra creativitat descobrirem el Land Art, una corrent i tècnica artística que treballa directament amb el paisatge i la natura.

Aportació: Soci/es de GEPEC i La Devesa: 5€ || infants fins a 13 anys: gratuït || No soci/es: 10€
Places limitades gratuïtes per a aturats i jubilats (consulta'ns disponibilitat)

Hora i lloc de trobada: 18:15 davant de l'església d'Arbolí

Material:  dispositiu per prendre fotografies, gorra, aigua, calçat adequat, berenar, opcionalment llanterna o llum frontal.

Activitat apte per persones de qualsevol edat i capacitat que pugui fer fotografies.  S'hi pot anar sol o en família.  Itinerari no apte per cadires de rodes.

Col·labora: Associació cultural La Devesa i Ajuntament d'Arbolí

Data límit inscripció: divendres 26 a les 12:00h

Apuntat!


Les seves dades seran incorporades en un fitxer i tractades a fi de gestionar de forma adient la seva sol·licitud d’inscripció a l’activitat organitzada des de la nostra Entitat i els tràmits administratius que d’aquesta es derivin, així com per a l’enviament, per a qualsevol mitjà, d’informació sobre notícies i/o activitats del G.E.P.E.C. que puguin ser del seu interès. Les dades són confidencials i d’ús exclusiu del Responsable del Fitxer, GRUP D’ESTUDI I PROTECCIÓ DELS ECOSISTEMES CATALANS – ECOL·LOGISTES DE CATALUNYA (en endavant, el G.E.P.E.C.), amb domicili a 43201 Reus (Tarragona), Av. Prat de la Riba, 18 2º. Si ho desitja, pot exercir accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament d’aquestes dades mitjançant escrit dirigit al Responsable de Seguretat a la direcció anteriorment esmentada.

En compliment del deure d’informació establert a l’art. 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que el dinamitzador i gestor de continguts de la Web és el G.E.P.E.C. El domini d’Internet www.gepec.cat es troba inscrit en el registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a l’apartat habilitat de secretaria@gepec.cat.