Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

Eclipsi parcial de lluna des de Puigcerver

No et perdis aquest fenòmen astronòmic, i gaudeix de la natura en un entorn privilegiat

ATENCIÓ!  AQUESTA ACTIVITAT ESTÀ COMPLETA

Tipus d'activitat: Sortida Educació ambiental

Data de l'activitat: 2019-07-16

Monitor: Albert Poblet

Horari: 21:00 a 24:00

Lloc: AlforjaContingut:

Què farem: Anirem a peu voltats de vegetació i ocasionalment veient la plana del Baix Camp, Reus i poblacions costaneres amb la il·luminació nocturna que contrasta de manera destacable amb les muntanyes on som. En arribar a l'esplanada davant l'ermita podrem veure l'eclipsi parcial de lluna, que ha de tenir lloc a les 23:30.  A les 24h es preveu el sopar o la marxa d'aquells que no es quedin, ja sigui a peu o en cotxe. 
 

Horari: 21:00h A 24:00h, o 1:30h aproximadament  (depèn de qui vulgui tornar en cotxe des de Puigcerver o qui vulgui tornar a peu)

Punt de trobada:  A les 21:00 h a l'esplanada al costat de la carretera 242 on arrenca el camí a Puigcerver.
https://goo.gl/maps/3WwHuriiBAnmyuiB6 (El lloc és una esplanada al costat de la carretera C242 una mica abans del desviament cap a Arbolí i on surt el camí a Puigcerver. Al coll d'Alforja (no al poble). 

Els qui vulguin tornar en cotxe des de Puigcerver han de estar al punt de trobada a les 20:15.  Pels que vulguin tornar a peu hi ha l'opció de tornar per un camí diferent, passant per la Creu del Formatge.

Porteu aigua i sopar de pícnic.

Preu: 

SOCI/ES: gratuït || NO SOCI/ES: 10€

JUBILATS/DES, ATURATS/DES: gratuït (PLACES LIMITADES, consulta disponibilitat)

Apuntat!


Les seves dades seran incorporades en un fitxer i tractades a fi de gestionar de forma adient la seva sol·licitud d’inscripció a l’activitat organitzada des de la nostra Entitat i els tràmits administratius que d’aquesta es derivin, així com per a l’enviament, per a qualsevol mitjà, d’informació sobre notícies i/o activitats del G.E.P.E.C. que puguin ser del seu interès. Les dades són confidencials i d’ús exclusiu del Responsable del Fitxer, GRUP D’ESTUDI I PROTECCIÓ DELS ECOSISTEMES CATALANS – ECOL·LOGISTES DE CATALUNYA (en endavant, el G.E.P.E.C.), amb domicili a 43201 Reus (Tarragona), Av. Prat de la Riba, 18 2º. Si ho desitja, pot exercir accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament d’aquestes dades mitjançant escrit dirigit al Responsable de Seguretat a la direcció anteriorment esmentada.

En compliment del deure d’informació establert a l’art. 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que el dinamitzador i gestor de continguts de la Web és el G.E.P.E.C. El domini d’Internet www.gepec.cat es troba inscrit en el registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a l’apartat habilitat de secretaria@gepec.cat.