Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

Aprèn a fer sabó i recicla el teu oli

Aprèn a fer sabó I per la roba i pel cos : sabó de Castilla 

 

Tipus d'activitat: Taller

Data de l'activitat: 2019-11-21

Monitor: Alba Borràs Díaz

Horari: 17:15 a 19:15

Preu: 10€socis; 15€ no socis

Lloc: ReusContingut:

Aprendrem a fer sabó a partir d'olis usats, per tal de donar-li una segona vida.

Fem sabons reciclant l'oli , vine al taller a aprendre a fer sabó de forma segura i pràctica. 
Per una banda coneixerem els principals components dels sabons comercials per a roba, com ens afecten a nosaltres i el medi ambient. 
Per altra banda aprendrem les normes de seguretat per a fer sabó i farem sabó a partir d'olis reciclats, donant així una segona vida al nostre oli provinent de fregir. Obtindrem un sabó sòlid ideal per a treure taques.


I també farem un sabó d'oli d'oliva verge per a la pell, el típic sabó de Castilla.  
Seguint els senzills passos podem fer-nos els nostres sabons, molt més amables amb la nostra pell, amb ingredients naturals .

Places limitades per estricte ordre d'inscripció.

Si voleu fer més d'una inscripció (si veniu en grup), feu diferents inscripcions per cadascuna, ja que necessitem nom i cognoms de totes les participants.

La inscricpió no serà ferma fins que us confirmem, mitjançant correu electrònic, que teniu plaça. 

 

Es apte per a cadira de rodes?: Si

Es apte per a persones grans?: Si

Es apte per a nens petits?:  No

Després de fer la inscripció, t'enviarem un correu electrònic indicant-te si hi ha places.


PDF Informatiu: PDF Button
Apuntat!


Les seves dades seran incorporades en un fitxer i tractades a fi de gestionar de forma adient la seva sol·licitud d’inscripció a l’activitat organitzada des de la nostra Entitat i els tràmits administratius que d’aquesta es derivin, així com per a l’enviament, per a qualsevol mitjà, d’informació sobre notícies i/o activitats del G.E.P.E.C. que puguin ser del seu interès. Les dades són confidencials i d’ús exclusiu del Responsable del Fitxer, GRUP D’ESTUDI I PROTECCIÓ DELS ECOSISTEMES CATALANS – ECOL·LOGISTES DE CATALUNYA (en endavant, el G.E.P.E.C.), amb domicili a 43201 Reus (Tarragona), Av. Prat de la Riba, 18 2º. Si ho desitja, pot exercir accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament d’aquestes dades mitjançant escrit dirigit al Responsable de Seguretat a la direcció anteriorment esmentada.

En compliment del deure d’informació establert a l’art. 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que el dinamitzador i gestor de continguts de la Web és el G.E.P.E.C. El domini d’Internet www.gepec.cat es troba inscrit en el registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a l’apartat habilitat de secretaria@gepec.cat.