Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

Ambientadors naturals

Activitat cancel·lada, disculpeu les molèsties

Tipus d'activitat: Taller

Data de l'activitat: 2019-09-19

Monitor: Alba Borràs Díaz

Horari: 17:15 a 19:15

Preu: 15€socis; 20€ no socis

Lloc: ReusContingut:

L'aroma dins una llar ens fa sentir a gust i ens aporta benestar donant un toc a la casa transformant-la en una llar acollidora. Vine al taller a aprendre a fer diferents tipus d'ambientadors tots ells 100% naturals i estalviar-te els productes tòxics que inhalem amb els ambientadors químics així com els seus envasos.

Places limitades per estricte ordre d'inscripció, abans de dimarts 17 de setembre, 12:30h

Si voleu fer més d'una inscripció (si veniu en grup), feu diferents inscripcions per cadascuna, ja que necessitem nom i cognoms de totes les participants.

La inscricpió no serà ferma fins que us confirmem, mitjançant correu electrònic, que teniu plaça. 

Grau de dificultat: Baix

Es apte per a cadira de rodes?: Si

Es apte per a persones grans?: Si

Es apte per a nens petits?:  No

Després de fer la inscripció, t'enviarem un correu electrònic indicant-te si hi ha places.

ACTIVITAT CANCEL·LADA, DISCULPEU LES MOLÈSTIES

Apuntat!


Les seves dades seran incorporades en un fitxer i tractades a fi de gestionar de forma adient la seva sol·licitud d’inscripció a l’activitat organitzada des de la nostra Entitat i els tràmits administratius que d’aquesta es derivin, així com per a l’enviament, per a qualsevol mitjà, d’informació sobre notícies i/o activitats del G.E.P.E.C. que puguin ser del seu interès. Les dades són confidencials i d’ús exclusiu del Responsable del Fitxer, GRUP D’ESTUDI I PROTECCIÓ DELS ECOSISTEMES CATALANS – ECOL·LOGISTES DE CATALUNYA (en endavant, el G.E.P.E.C.), amb domicili a 43201 Reus (Tarragona), Av. Prat de la Riba, 18 2º. Si ho desitja, pot exercir accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament d’aquestes dades mitjançant escrit dirigit al Responsable de Seguretat a la direcció anteriorment esmentada.

En compliment del deure d’informació establert a l’art. 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que el dinamitzador i gestor de continguts de la Web és el G.E.P.E.C. El domini d’Internet www.gepec.cat es troba inscrit en el registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a l’apartat habilitat de secretaria@gepec.cat.