Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

II Fira per la transició

La fira per començar a canviar-ho tot!

Tipus d'activitat: Altres

Data de l'activitat: 2019-06-09

Horari: 09:30 a 17:00

Lloc: Torredembarra

Geolocalització (lat, long): (41.14409670000001, 1.400945399999955)

Contingut:

Greta Thunberg (i un nombre creixent de jovent) ens crida (desesperadament) a fer un canvi radical, urgent i en la bona direcció perquè canviem de dalt a baix moltes inèrcies. Pensant en aquest període de Transició cap a un horitzó més il•lusionant, us convidem a participar d'aquesta 2a Fira per la Transició a Torredembarra. 

Aquest any la fira s'emmarca dins la Festa de la Natura. 

Consulteu el cartell amb les activitats que realitzem, així com les entitats i empreses que participen. Anem actualitzant el programa a mesura que s'hi afegeixen nous expositors.

Ens agradaria molt que el nombre d'entitats i empreses que aposten per a un món millor vinguin i comparteixin les seves idees i propostes. Ens ajudes a fer-ho possible? 

El lloc,vora mar a la platja, és molt bonic.  
Si esteu interessades en participar posant una paradeta o fent de voluntàries de la fira, o per més informació, escriviu a aquest mail del GEPEC: firatransicio@gmail.com 

(també podeu trucar al 977331142, si no hi som deixeu un missatge)

I sobretot us convidem a venir i a gaudir de la fira!


PDF Informatiu: PDF Button
Apuntat!


Les seves dades seran incorporades en un fitxer i tractades a fi de gestionar de forma adient la seva sol·licitud d’inscripció a l’activitat organitzada des de la nostra Entitat i els tràmits administratius que d’aquesta es derivin, així com per a l’enviament, per a qualsevol mitjà, d’informació sobre notícies i/o activitats del G.E.P.E.C. que puguin ser del seu interès. Les dades són confidencials i d’ús exclusiu del Responsable del Fitxer, GRUP D’ESTUDI I PROTECCIÓ DELS ECOSISTEMES CATALANS – ECOL·LOGISTES DE CATALUNYA (en endavant, el G.E.P.E.C.), amb domicili a 43201 Reus (Tarragona), Av. Prat de la Riba, 18 2º. Si ho desitja, pot exercir accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament d’aquestes dades mitjançant escrit dirigit al Responsable de Seguretat a la direcció anteriorment esmentada.

En compliment del deure d’informació establert a l’art. 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que el dinamitzador i gestor de continguts de la Web és el G.E.P.E.C. El domini d’Internet www.gepec.cat es troba inscrit en el registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a l’apartat habilitat de secretaria@gepec.cat.