Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

QUE FEM

PRESENTACIÓ ACTIVITATS

En les nostres activitats et proposem endinsar-te en el món de la natura i en el patrimoni natural més proper mitjançant l'agenda del GEPEC-EdC.

Dins hi podràs trobar excursions formatives i on gaudiràs dels nostres esplèndids paisatges, visites guiades, accions de voluntariat, cursos,... tractem diferents temàtiques des d'agroecologia, pedra seca, plantes medicinals, energies renovables, visites a espais de natura, autosuficiència, cosmètica natural, etc. Anima't a aprendre en bona companyia!

Per les persones sòcies normalment són gratuïtes i per les que no ho són, normalment, el preu és de 10 €. Si esteu associats a alguna de les entitats de l'EdC, de Slow-Food o la Cooperativa el Brot, teniu un 10% de descompte.

La resta d'activitats (cursos, tallers, etc.) tenen preus variables i es poden consultar dins de les informacions de cada activitat.

Cal que llegeixis amb atenció les informacions de cada activitat en la web, una vegada inscri't t'enviarem més informació per mail.

Les visites guiades a la platja natural dels Muntanyans, Gorg i Madalers de Torredembarra, Creixell i Roda de Berà es realitzen el 1r diumenge de mes són sempre gratuïtes per tothom (tot i que agraïm donatius) i no cal inscripció prèvia. Cal presentar-se a les 9.00h del matí puntuals a Cal Bofill, al passeig marítim de Torredembarra.