La defensa de la natura no es pot aturar per res. Mentre es segueixi atemptant contra la biodiversitat, els ecosistemes i la salut de les persones, des del GEPEC-EdC seguirem defensant el medi ambient.

El GEPEC-EdC treballem des del 1985 en la defensa de la natura i, tot que que ja hem superat molts reptes, sabem que encara queda molt per fer. Per això, tot ajut és sempre benvingut.

Has considerat incloure el GEPEC-EdC al teu testament? D’aquesta manera la teva lluita i compromís amb la natura viuran per sempre! Gràcies a tu, en el futur aconseguirem un món on es cuidi de la natura i on els perills mediambientals passin a la història.

Aquesta és una decisió molt personal, pensa-t’ho bé i informa’t. Veuràs que deixar part de la teva herència o fer un llegat és molt més fàcil del que creus i pots fer-ho sense perjudicar els teus hereus i hereves. Així, a més, t’assegures de seguir recolzant les causes que t’importen. Si ho necessites et podem assessorar gratuïtament sobre aquest tema.

Segueix cuidant el futur del planeta! Quan tu ja no hi siguis els teus ideals poden seguir amb la mateixa força lluitant per un planeta més verd, uns ecosistemes més sans i un medi ambient en bon estat. 

Aquestes són les dades legals necessàries a incorporar per fer el testament: 

Grup d’Estudis i Protecció dels Ecosistemes Catalans – Ecologistes de Catalunya amb NIF G43301498 i adreça fiscal Av. Prat de la Riba, 18, 2, Reus

Et podem assessorar i donar més informació si ens truques al telèfon 977 33 11 42,  ens envies un missatge o ens visites personalment a la nostra seu.