Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

ACTUALITAT

 • RECOLZA UNA CAMPANYA

  Diguem NO a la nova llei de costes

 • Cada dia la construcció s'empassa a tot l'estat espanyol una superfície de costa similar a 8 camps de futbol i, per si això fos poc, el govern acaba d'aprovar una nova "Lei de Costas" que permet construir encara més aprop de la vora del mar.   La Comissió Europea està pensant  intervenir i podem fer pressió perquè actui.

 • EDUCACIÓ AMBIENTAL

  GEPEC-EdC presenta la primera Escola d'estiu de petits pastors

 • Escola d'estiu de Petits Pastors a Capafonts a les Muntanyes de Prades Organitzada pel GEPEC-EdC Torns del 12 al 23 de juliol  - 8 a 11 anys 2 al 13 d'agost - 12 a 14 anys 16 al 27 d'agost - 8 a ll anys informació, preinscripcions  i inscripcions: Marina 679070212 / secretaria@gepec.cat  / www.gepec.cat  preu: 550euros Reunió informativa: dijous 20 de juny a les 20h i divendres 21 de juny a les 10h a la seu del GEPEC-EdC a Reus, Av Prat de la Riba, 18 - 2n

 • TERRITORI I URBANISME

  Felicitacions i reflexions GEPEC-EdC: les Terres de L'Ebre, Reserva de la Biosfera

 • Felicitacions i reflexions del GEPEC-EdC davant la declaració de les Terres de L'Ebre com a Reserva de la Biosfera La Unesco va designar el dimarts 28 de maig  les Terres de l’Ebre com a reserva de la biosfera. Des del GEPEC-EdC volem manifestar la nostra satisfacció, però amb puntualitzacions. Les Terres de l’Ebre són una serie d’espais de gran valor natural i paisatgístic, cal intentar que continui sent així. 

Pàgina 47 de 50
1 ... 46 - 47 - 48 ... 50