Les plantes remeieres al voltant del Solstici d’Estiu

Les plantes medicinals tenen un paper molt rellevant en la història de la medicina tradicional i en la nostra cultura, i a les voltes de Sant Joan també podem reconèixer costums i remeis populars amb plantes remeieres properes.

Segur que algunes les coneixes bé i en d’altres no t’hi has fixat mai gaire, sovint són plantes que creixen a les vores dels camins i que fins i tot s’anomenen males herbes… però són tresors vivents que si es coneixen bé poden ser molt útils..

 
 

Lloc: La Mussara

Apte per a totes les edats.

 

Porteu: esmorzar, aigua, roba adequada, gorra. Si ho voleu, podeu portar dinar de pícnic.

ATENCIÓ: NO es permet venir en gos a aquesta activitat.

 

Grau de dificultat: Baix 
És apte per a cadira de rodes? No
És apte per a persones grans? Sí
És apte per a nens petits? Si
 
 

Es recomana vestir roba i calçat còmode.

A càrrec de Josep Maria Forcadell

Si us plau, quan feu la inscripció poseu els noms i cognoms de tots els membres que participaran, i indiqueu si hi haurà menors d’edat.

Trobada a Reus: 9:00h, estació de trens. Atenció: no podem assegurar que hi hagi prou vehicles per compartir. Si sortiu des de Reus, indiqueu-ho al fer la inscripció.

Trobada al Refugi de la Mussara: 9:45h

 

ATENCIÓ: totes les vendes són definitives, no s’efectuen reemborsaments, canvis ni cancel·lacions. 

Per gaudir d’una bona planificació, cal arribar amb temps suficient.

Cal respectar els horaris de l’activitat, tot retard ocasionat per factors aliens al GEPEC-EdC i les conseqüències que se’n deriven no seran responsabilitat del GEPEC-EdC.

Totes les inscripcions es realitzen a través de la web. Un cop rebeu la confirmació automàtica, teniu confirmada la plaça. 

En cas de modificació o cancel·lació de l’activitat, en posarem en contacte.

Si teniu algun dubte o comentari, podeu escriure a activitats@gepec.cat

Cistella

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Normativa Covid-19 GEPEC-EdC

Amb la inscripció a aquesta activitat, jo (i, en el cas d’haver inscrit més persones, també el meu grup):

Declaro sota la meva responsabilitat en relació amb la situació de pandèmia generada per la Covid-19:
– Que sóc coneixedor/a del context de pandèmia actual provocada per la Covid-19 i que accepto les circumstàncies i riscos que aquesta situació pot comportar durant el desenvolupament de l’activitat en la qual participo. Així mateix, entenc que l’equip de dirigents i l’entitat organitzadora de l’activitat no són responsables de les contingències que puguin ocasionar-se en relació a la pandèmia durant l’activitat.
– Que he estat informat/da i estic d’acord amb les mesures de prevenció general i amb les actuacions necessàries que s’hagin de dur a terme si apareix el cas d’un participant amb simptomatologia compatible amb la Covid-19 durant el desenvolupament de l’activitat.
– Que informaré l’entitat organitzadora sobre qualsevol variació del meu estat de salut i/o acompanyants compatible amb la simptomatologia Covid-19 mentre duri l’activitat, així com de l’aparició de qualsevol cas de Covid-19 en el seu entorn familiar.

Finalment, que amb caràcter previ a la realització de cada activitat, compleixo/compliré els requisits de salut següents: 
– Presentar absència de malaltia i simptomatologia compatible amb la Covid-19 (febre, tos, dificultat respiratòria, malestar, diarrea…) o amb qualsevol altre quadre infecciós.
– No haver conviscut o no haver tingut contacte estret amb una persona positiva de Covid-19 confirmada o amb una persona que hagi tingut simptomatologia compatible en els 14 dies anteriors a la realització de l’activitat.