Date

15 abr. 2023

Time

11:00 - 18:00

Ocells de Salou 15 d’abril

Sortida d’observació d’aus. De la mà d’Eugeni Capella, biòleg.
 

Sortida de nivell inicial, per a persones que es volen iniciar en l’observació d’aus. 

Lloc de trobada:

Quedem a la Vela, a la punta dels Pilons : https://goo.gl/maps/Vb9wwqJmFdu8yFB49

Qui prefereixi no caminar, pot venir directament a la Punta del Cavall a les 14h.

Horari: 11:00h a 14:00h: sortida a peu fins a la Punta del Cavall per identificar les aus comunes de Salou. Qui vulgui, es pot portar el dinar de pícnic i quedar-se fins a les 18:00h

Preu: socis, infants i residents Salou: gratuït / No socis: 10€ 

Què heu de portar: aigua, roba adequada al temps, prismàtics. Guia d’ocells (si la teniu). 

 

Fer una passejada pel Cap de Salou ens permet veure les espècies típiques de la màquia mediterrània i zones antropitzades, també ens ofereix la possibilitat de trobar-nos amb alguna espècie marina com les gavines, els corbs marins i potser un mascarell llunyà. 

Si us plau, quan feu la inscripció poseu els noms i cognoms de tots els membres que participaran, i indiqueu si hi haurà menors d’edat.

ATENCIÓ: totes les vendes són definitives, no s’efectuen reemborsaments, canvis ni cancel·lacions.  Per gaudir d’una bona planificació, cal arribar amb temps suficient.

Cal respectar els horaris de l’activitat, tot retard ocasionat per factors aliens al GEPEC-EdC i les conseqüències que se’n deriven no seran responsabilitat del GEPEC-EdC.

En cas de modificació o cancel·lació de l’activitat, ens posarem en contacte. Per qualsevol dubte, podeu contactar a través del correu electrònic activitats@gepec.cat

 

Amb el suport de l’Ajuntament de Salou.

Location

Salou

Reservar esdeveniment

No socis 10€
Available Tickets: 20
El No socis bitllet està esgotat. Podeu provar una altra entrada o una altra data.
Socis i persones empadronades a Salou Gratuït
Available Tickets: 20
El Socis i persones empadronades a Salou bitllet està esgotat. Podeu provar una altra entrada o una altra data.

Organizer

Eugeni Capella
Email
activitats@gepec.cat

Altres organitzadors

Ajuntament de Salou
Telèfon
977 30 92 00
Codi QR

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Normativa Covid-19 GEPEC-EdC

Amb la inscripció a aquesta activitat, jo (i, en el cas d’haver inscrit més persones, també el meu grup):

Declaro sota la meva responsabilitat en relació amb la situació de pandèmia generada per la Covid-19:
– Que sóc coneixedor/a del context de pandèmia actual provocada per la Covid-19 i que accepto les circumstàncies i riscos que aquesta situació pot comportar durant el desenvolupament de l’activitat en la qual participo. Així mateix, entenc que l’equip de dirigents i l’entitat organitzadora de l’activitat no són responsables de les contingències que puguin ocasionar-se en relació a la pandèmia durant l’activitat.
– Que he estat informat/da i estic d’acord amb les mesures de prevenció general i amb les actuacions necessàries que s’hagin de dur a terme si apareix el cas d’un participant amb simptomatologia compatible amb la Covid-19 durant el desenvolupament de l’activitat.
– Que informaré l’entitat organitzadora sobre qualsevol variació del meu estat de salut i/o acompanyants compatible amb la simptomatologia Covid-19 mentre duri l’activitat, així com de l’aparició de qualsevol cas de Covid-19 en el seu entorn familiar.

Finalment, que amb caràcter previ a la realització de cada activitat, compleixo/compliré els requisits de salut següents: 
– Presentar absència de malaltia i simptomatologia compatible amb la Covid-19 (febre, tos, dificultat respiratòria, malestar, diarrea…) o amb qualsevol altre quadre infecciós.
– No haver conviscut o no haver tingut contacte estret amb una persona positiva de Covid-19 confirmada o amb una persona que hagi tingut simptomatologia compatible en els 14 dies anteriors a la realització de l’activitat.