Date

18 febr. 2023

Time

09:30 - 13:30

ACCIÓ DE VOLUNTARIAT A LES SETJOLES I TRES QUARTS

Col·laboració en activitats de manteniment  a les Setjoles i Tres Quarts a Pratdip.

Punt de trobada: Estació de tren de Reus a les 9 h o a les 9:30 a Pratdip https://goo.gl/maps/r4kxf48QSaZt3w5u7

Durant el matí s’explicaran els criteris d’actuació i les tasques realitzades a les Setjoles  i Tres Quarts de Pratdip.

En Marc Torrents mostrarà els treballs realitzats sobre el terreny i d’aquesta manera presenciarem  en persona les comeses dutes a terme amb la finalitat de protegir i recuperar l’entorn i la biodiversitat.

Entre les diferents tasques en les que participarem  hi ha el  manteniment de caixes niu, conservació del sender, desbrossament, restauració, etc.


Finalitzarem l’activitat amb un petit refrigeri.


Es recomana roba còmoda per treballar, guants, esmorzar i aigua.

Location

Pratdip

Reservar esdeveniment

SOCIS 0€
Available Tickets: Il·limitat
El SOCIS bitllet està esgotat. Podeu provar una altra entrada o una altra data.
NO SOCIS 0€
Available Tickets: Il·limitat
El NO SOCIS bitllet està esgotat. Podeu provar una altra entrada o una altra data.
Codi QR

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Normativa Covid-19 GEPEC-EdC

Amb la inscripció a aquesta activitat, jo (i, en el cas d’haver inscrit més persones, també el meu grup):

Declaro sota la meva responsabilitat en relació amb la situació de pandèmia generada per la Covid-19:
– Que sóc coneixedor/a del context de pandèmia actual provocada per la Covid-19 i que accepto les circumstàncies i riscos que aquesta situació pot comportar durant el desenvolupament de l’activitat en la qual participo. Així mateix, entenc que l’equip de dirigents i l’entitat organitzadora de l’activitat no són responsables de les contingències que puguin ocasionar-se en relació a la pandèmia durant l’activitat.
– Que he estat informat/da i estic d’acord amb les mesures de prevenció general i amb les actuacions necessàries que s’hagin de dur a terme si apareix el cas d’un participant amb simptomatologia compatible amb la Covid-19 durant el desenvolupament de l’activitat.
– Que informaré l’entitat organitzadora sobre qualsevol variació del meu estat de salut i/o acompanyants compatible amb la simptomatologia Covid-19 mentre duri l’activitat, així com de l’aparició de qualsevol cas de Covid-19 en el seu entorn familiar.

Finalment, que amb caràcter previ a la realització de cada activitat, compleixo/compliré els requisits de salut següents: 
– Presentar absència de malaltia i simptomatologia compatible amb la Covid-19 (febre, tos, dificultat respiratòria, malestar, diarrea…) o amb qualsevol altre quadre infecciós.
– No haver conviscut o no haver tingut contacte estret amb una persona positiva de Covid-19 confirmada o amb una persona que hagi tingut simptomatologia compatible en els 14 dies anteriors a la realització de l’activitat.