Ara et necessitem més que mai per seguir defensant la natura

El GEPEC-EdC estem vivint uns moments difícils. Un retard en l’entrada de fons econòmics posa en perill la nostra tasca diària per cuidar el medi ambient. Tenim molt poc marge per resoldre aquesta situació: ara la teva ajuda és vital per l’entitat.

Ajuda’ns a seguir fent la nostra feina

Fes un donatiu pel GEPEC-EdC

 

Els teus donatius desgraven

Si fas un donatiu de 150€, que seria una gran ajuda per l’entitat, una gran part la pots desgravar en la declaració de la renda. D’aquests 150€, un 80% es desgraven en la desgravació estatal, i un 15% addicional en la deducció autonòmica de Catalunya. Per tant, un donatiu de 150€ pot desgravar-se fins al 95%.

En el cas d’un donatiu superior a 150€, els primers 150€ segueixen desgravant fins un 95%. La resta de diners del donatiu poden desgravar de la següent manera:

  • Si és la primera vegada que fas un donatiu al GEPEC-EdC, de la quantitat que sobrepassi els primers 150€ se t’aplicarà una deducció màxima del 50%
  • Si ets un/a donant recurrent, és a dir, en els dos anys anteriors has fet donacions al GEPEC-EdC d’un import igual o superior a la quantitat que donis ara, de la quantitat que sobrepassi els primers 150€ podràs desgravar fins un 55%

Si ho prefereixes, també pots fer-nos una transferència bancària. Recorda que per desgravar el teu donatiu has d’enviar un correu electrònic a secretaria@gepec.cat indicant les teves dades personals:

Transferència bancària: si

Nom i cognoms:

DNI/NIE:

Codi postal:

Correu electrònic:

Quantitat donada:

Caixa Guissona: ES25 3140 0001 9100 1433 0400