Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

Fest-te SOCI del Gepec!

Fes-te SOCI del GEPEC-EdC i aprofita tots els avantatges que t'oferim a la vegada que lluites per una causa que ens afecta a tots, la protecció del medi ambient!

Quota base: 50 € anuals
Quota Familiar: 100 € anuals (parella i fills menors de 18 anys)
Quota reduïda: 25 € anuals (menors 18 anys, aturats, jubilats, estudiants)

Simpatitzant: 15 € anuals (col·labores en les campanyes de l'entitat i reps les publicacions i la informació generada pel GEPEC-EdC).
Donació: _____ €. Una única aportació sense cap mena de compromís.

Les donacions es destinen a finançar les campanyes de defensa ambiental i desgraven un 25% a la declaració de la renta (un 30% en el cas d’empreses).

Formulari d'inscripció


Les dades facilitades per Vostè, seran incorporades en un fitxer i tractades a fi de gestionar de forma adient la seva sol·licitud d’alta com a Soci o Simpatitzant de la nostra Entitat i els tràmits administratius que d’aquesta es derivin, així com per a l’enviament per qualsevol mitjà d’informació sobre les diferents notícies i/o activitats del G.E.P.E.C. que puguin ser del seu interès. Les dades són confidencials i d’ús exclusiu del Responsable del Fitxer, GRUP D’ESTUDI I PROTECCIÓ DELS ECOSISTEMES CATALANS – ECOL·LOGISTES DE CATALUNYA (en endavant, el G.E.P.E.C.), amb domicili a 43201 Reus (Tarragona), Av. Prat de la Riba, 18 2º. Si ho desitja, pot exercir accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament d’aquestes dades mitjançant escrit dirigit al Responsable de Seguretat a la direcció anteriorment esmentada.

En compliment del deure d’informació establert a l’art. 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que el dinamitzador i gestor de continguts de la Web és el G.E.P.E.C. El domini d’Internet www.gepec.cat es troba inscrit en el registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a l’apartat habilitat de secretaria@gepec.cat.