Observació de cuques de llum

LOCALITZACIÓ: Torredembarra

En aquesta sortida podrem veure femelles de l’espècie que es pot trobar al Tarragonès i al camp de Tarragona en aquestes dates de forma abundant, la cuca de llum mediterrània, Nyctophila reichii, observarem el patró dels punts de llum i el ritual d’atracció dels mascles. I amb una mica de sort podrem veure algun mascle i l’aparellament.

Guiaran la sortida Segimon Rovira i Ramon Ferré. Cal portar frontal, llanterna o mòbil amb llum.

ACTIVITAT GRATUÏTA AMB INSCRIPCIÓ PRÈVIA. Si us plau, al fer la inscripció indiqueu nom i cognoms de totes les persones participants.

Omplert!

Data

03 jul. 2021
Expired!

Horari

21:00 - 23:00
Categoria
QR Code

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Normativa Covid-19 GEPEC-EdC

Amb la inscripció a aquesta activitat, jo (i, en el cas d’haver inscrit més persones, també el meu grup):

Declaro sota la meva responsabilitat en relació amb la situació de pandèmia generada per la Covid-19:
– Que sóc coneixedor/a del context de pandèmia actual provocada per la Covid-19 i que accepto les circumstàncies i riscos que aquesta situació pot comportar durant el desenvolupament de l’activitat en la qual participo. Així mateix, entenc que l’equip de dirigents i l’entitat organitzadora de l’activitat no són responsables de les contingències que puguin ocasionar-se en relació a la pandèmia durant l’activitat.
– Que he estat informat/da i estic d’acord amb les mesures de prevenció general i amb les actuacions necessàries que s’hagin de dur a terme si apareix el cas d’un participant amb simptomatologia compatible amb la Covid-19 durant el desenvolupament de l’activitat.
– Que informaré l’entitat organitzadora sobre qualsevol variació del meu estat de salut i/o acompanyants compatible amb la simptomatologia Covid-19 mentre duri l’activitat, així com de l’aparició de qualsevol cas de Covid-19 en el seu entorn familiar.

Finalment, que amb caràcter previ a la realització de cada activitat, compleixo/compliré els requisits de salut següents: 
– Presentar absència de malaltia i simptomatologia compatible amb la Covid-19 (febre, tos, dificultat respiratòria, malestar, diarrea…) o amb qualsevol altre quadre infecciós.
– No haver conviscut o no haver tingut contacte estret amb una persona positiva de Covid-19 confirmada o amb una persona que hagi tingut simptomatologia compatible en els 14 dies anteriors a la realització de l’activitat.

Aquest lloc web utilitza cookies per garantir la millor experiència mentre navegueu i exploreu el nostre lloc web. Accepteu la Política de Cookies. Gràcies.