Logo de cabecera para Gepec-EdC
Logo Gepec, posicion middle
Boto capçalera, feste'n SOCI Boto capçalera, contacte
ÀREA D'USUARIS  

Plantes del litoral

Visita guiada gratuïta a la platja natural dels Muntanyans de Torredembarra, Creixell i Roda de Barà.

Tipus d'activitat: Sortida Educació ambiental

Data de l'activitat: 2017-05-07

Monitor: Ramon Ferre

Horari: 10 a 13,30h

Preu: La voluntat

Lloc: Torredembarra

Contingut:

La idea és, com sempre que fem visites guiades, quedar a les 10h del matí a Cal Bofill, però un cop allà, organitzar-nos per a deixar el màxim de cotxes al final del recorregut (a la cala del Canyadell). Especialment per a qui porti canalla massa petita o que es cansi amb facilitat o no pugui o tingui temps de retornar caminant fins a l'inici del recorregut. L'inici "botànic" de la sortida en realitat el farem als dos camps experimentals de dunes de la platja de la Paella. Molt aprop d'allà tenim el Roquer que el caminarem seguint el camí de ronda, passarem pel Far i arribarem fins vora la finca que tenim en custòdia amb l'Ajuntament d'Altafulla. Allà tenim l'espai que l'ajuntament està habilitant com a seu de l'Escola i serà una boníssima ocasió per a que us feu una idea del que farem els dies que estiguem allà. Durant el camí anirem descobrint plantes molt curioses que mai diríem que tenim tan a la vora. Un cop arribem vora el viver que estem muntant, reblarem l'activitat amb alguna planteta que us podreu endur a casa per a cuidar-la. Serà un bon record d'una jornada ben "verda"

Grau de dificultat: Baix

Es apte per a cadira de rodes? No

Es apte per a persones grans? Si

Es apte per a nens petits? SiApuntat!


Les seves dades seran incorporades en un fitxer i tractades a fi de gestionar de forma adient la seva sol·licitud d’inscripció a l’activitat organitzada des de la nostra Entitat i els tràmits administratius que d’aquesta es derivin, així com per a l’enviament, per a qualsevol mitjà, d’informació sobre notícies i/o activitats del G.E.P.E.C. que puguin ser del seu interès. Les dades són confidencials i d’ús exclusiu del Responsable del Fitxer, GRUP D’ESTUDI I PROTECCIÓ DELS ECOSISTEMES CATALANS – ECOL·LOGISTES DE CATALUNYA (en endavant, el G.E.P.E.C.), amb domicili a 43201 Reus (Tarragona), Av. Prat de la Riba, 18 2º. Si ho desitja, pot exercir accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament d’aquestes dades mitjançant escrit dirigit al Responsable de Seguretat a la direcció anteriorment esmentada.

En compliment del deure d’informació establert a l’art. 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que el dinamitzador i gestor de continguts de la Web és el G.E.P.E.C. El domini d’Internet www.gepec.cat es troba inscrit en el registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a l’apartat habilitat de secretaria@gepec.cat.