CAT | CAST
Inici | Crèdits | Contacte

Si trobes un refugi de ratpenats…


Com haureu pogut comprovar existeix una gran varietat de refugis que poden fer servir els quiròpters. A causa de la seva discreció i els hàbits nocturns son molt difícils de trobar. Per això ens resulta bàsic comptar amb la teva col·laboració per poder trobar refugis de ratpenats, ja que seria una tasca pràcticament impossible de fer sense la teva ajuda.

El projecte que et presentem el duem a terme en col·laboració amb el Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (DARPAMN), i altres entitats com el Centre Tecnològic Forestal de Catalunya, el Museu de Granollers, Galanthus i la Universitat de Barcelona, que també treballen en l'estudi i conservació de quiròpters.

Si trobes una colònia o refugi de qualsevol de la topologies que hem exposat, ja sigui un lloc de la teva propietat o altre indret que hagis trobat fortuïtament pots posar-te en contacte amb nosaltres perquè puguem venir a veure'l. Així determinarem quines espècies l’ocupen i podrem comprovar si hi existeix algun problema de conservació. D'aquesta manera podrem avaluar quines mesures es podrien prendre per a la conservació d'aquests vertebrats.

Tanmateix, tant en aquests casos com animals salvatges vius, ferits o morts, sempre podeu adreçar-vos al telèfon gratuït d'emergències 112. D'allà ho derivaran al cos d'agents rurals perquè parlin amb vosaltres.

Organitzat per:

Amb la col·laboració de:

El logo de gepec porta un dibuix d'una gavina El logotip d'ecologistes de catalunya

Fundacion Biodiversidad
Logo del Departament de Medi Ambient  i Habitatge