CAT | CAST
Inici | Crèdits | Contacte

Notícies

Foto de la noticia

Posa una caixa niu a la teva vida

Dijous, 09/06/2016
Vols ajudar a la nidificació dels ocells i dels ratpenats? Una de les necessitats bàsiques per a la reproducció de les espècies és trobar un aixopluc adequat a les seva biologia. Amb les caixes niu podem oferir-los un lloc adequat i a més gaudir dels avantatges de la seva companyia. (+info)

Foto de la noticia

Vols conèixer els ratpenats a fons?

Dijous, 09/07/2015
Fins el 4 d'agost tens temps per fer la inscripció al al Curs pràctic de quiropterologia no intrusiva  tarda - vespre 19, 20 i 21 d'agost. Aprendrem a conèixer i determinar els ratpenats mitjançant un detector d'ultrasons. No els molestarem ni manipularem.   Farem pràctiques de camp i ordinador i aprendrem els criteris bàsics per dissenyar un refugi artificial que podrem construir i endur-nos a casa.   (+info)

Foto de la noticia

El refugi més mediàtic

Dissabte, 14/02/2015
Hem inventat o reinventat una colla de refugis experimentals per a ratpenats: tancament de Mines a Pontons; tancament dins de casa particular, imitació de golfa en edifici públic i habilitació de caseta de guarda a Roquetes; estructura gran de fusta sobre pilars de 6m d'alçada a La Canonja; humils però exitosos reciclant fustes de palets al Catllar; tancament de cova artificial a Altafulla; ceràmics semicirculars i exitosos als arrossars del Delta de l'Ebre... però el de 3 plantes rehabilitant la caseta d'electricitat de Banyeres s'emporta la palma quant a mediàtic. El millor de tot és que centrem l'atenció sobre la necessitat de conservació d'aquests petits mamífers voladors arreu del territori. (+info)

Foto de la noticia

Palets reciclats per a ratpenats

Dimarts, 13/01/2015
Acabem de demostrar al Bosc de Vicenç (El Catllar) que caixes niu confeccionades amb fustes de palets poden acollir ratpenats. (+info)

Organitzat per:

Amb la col·laboració de:

El logo de gepec porta un dibuix d'una gavina El logotip d'ecologistes de catalunya

Fundacion Biodiversidad
Logo del Departament de Medi Ambient  i Habitatge